Home     Info     Posters    Nieuws    Cursus    E-book     LinkedIn    Blogs     Links
  

OVER GRAPHICAT                               

GRAFISCHE VORMGEVING l FOTOGRAFIE l VIDEO
Vergroot je zichtbaarheid en impact en verbeter je positie op het internet!

KORTE SAMENVATTING
Mijn visuele wereld bestaat uit fotograferen, filmen, digitaal beeldbewerken en het geven van cursussen / workshops daarin. Zelf genoot ik een academische opleiding in Groningen aan de Academie Minerva en door mijn werk volgde op verzoek een opleiding tot regisseur bij het NOB te Hilversum.
Alles volop in beweging zoals je kunt zien in mijn sportposters van voornamelijk kinderen, die in opdracht gemaakt zijn.
Chique presentaties maak ik in bijvoorbeeld handmade fotoalbums op gerecycled papier uit de Himalaya, gevarieerd door billboards langs de snelweg. Stockfoto's van mezelf tref je eveneens aan op deze website. Voor andere stockfoto's heb ik connecties over de hele wereld.
Verder schrijf ik blogs en volg de internetmarketing op de voet, zowel  in Nederland als die in alle uithoeken over de hele wereld.
Je treft daardoor  op deze site zowel Nederlandse als Engelse e-books aan, die van groot belang zijn voor je eigen onderneming. Hieronder volgt een wat uitvoeriger uiteenzetting. Daar waar nodig werk ik samen met een gerenommeerd reklamebureau.

BLOG
Volg mijn blog. Interessant en leuk voor jou persoonlijk, je bedrijf of het bedrijf waarin je werkzaam bent. Ik maak daarbij gebruik van foto's die verwijzen naar de desbetreffende
informatie. Veel onderwerpen en aanbiedingen komen aan bod. Dit alles in combinatie  met You Tube filmpjes vol actie, gekke, leuke of informatieve informatie die ik uitzoek. Graag ontvang ik reacties daarop.

BEDRIJFSPRESENTATIE OP CHIQUE WIJZE
Naast mijn blog maak ik bedrijfsfoto's met personeel en/of personeelsactiviteiten in combinatie met de architectuur van het gebouw waarin gewerkt wordt of de activiteit plaats vindt. Dit kan verwerkt worden in een bedrijfsboek of een presentatie voor uw bedrijf, waarin ik eventueel gebruik maak van speciale technieken. Een bedrijfsboek in een leren design-handboek op gerecycled papier, gemaakt van bladeren en bomen uit de Himalaya zonder het ecosysteem aan te tasten. Verder bestaat de mogelijkheid in Italian of Spanish, Tropisch, Zwiters etc. design. Wellicht iets voor de koffietafel. Legio mogelijkheden op dat terrein . Zie ook mijn blog http://cattys.wordpress.com/2011/04/05/duurzame-fotoboeken
Onder '
Info
' tref je meer mogelijkheden voor je bedrijf.

SPORTPOSTERS VOOR IEDEREEN
Wil je een actie poster van een sport- of muziekactiviteit van je kind, kleinkind of partner, dan ben je bij mij aan het goede adres als je in de omgeving van Zeist woont.
Deze posters kunnen haarscherp tot in het formaat 70x100cm worden.
Alle binnen- en buitensporten zijn mogelijk: Ballet, Basketbal, Bodybuilding, Dans, Fitness, Golf, Handbal, Hockey, Honkbal, Judo, Karate, Korfbal, Roeien, Skaten, Tennis, Turnen, Voetbal, IJshockey, Kiten, Surfen, Zeilen.
Mocht je geliefde sport hier nog niet bij staan laat dit me dan weten.
Op deze website kun je ook informatie / aanraders vinden over deze sporten. Sommige informatie is in het Nederlands, andere in het Engels.


FOTOGRAFEREN
Je kunt ook zelf schitterende actiefotos leren maken. Daarvoor geef ik reguliere cursussen of online cursussen fotografie waarvoor ik een 42 bladzijde tellend e-book ter begeleiding van deze cursus lever. Bij aanschaf van dit Fotografie Handboek ontvang je altijd gratis updates, zodra er nieuwe fotografie ontwikkelingen zijn.
Ook vermelding van je naam, bedrijf en/of logo in mijn e-book fotografie is in overleg met mij mogelijk.


VISUELE BEELDBEWERKING I PHOTOSHOP
Mocht je alles al weten van fotografie en liever begeleiding wenst in Photoshop, dan kun je mij een e-mail sturen met je vragen of een e-book photoshop aanschaffen. Zie hiervoor handige links en aanraders op deze websites

E-BOOKS
Bij aanschaf van mijn fotografie e-book ontvang je een gratis marathon e-book of een engels e-book over internetmarketing.
In dit Marathon e-book krijg je 99 tips voor het fit en gezond trainen voor een marathon. Deze tips zijn belangrijk om fit te blijven voor topprestaties op het werk, in de vakantie, maar b.v. ook voor een fotosessie. Je kunt zelf ook je bijdrage leveren aan dit levende document zodat dit leidt tot een breed gedragen bestseller.
Je kunt ook een kiezen voor een ander e-book over internetmarketing.
Los zijn deze boeken ook verkrijgbaar. Stuurt u mij daarover een
e-mail info@graphicat.nl

SCRAPBOOK
Scrapbook voor particulieren, scholen en instellingen.
Kent u scrapbook? Helemaal overgewaaid uit de USA
Workshops digitaal en andere wijze scrapbook geef ik aan zowel docenten, volwassenen en ouderen. Mocht je belangstelling hebben voor het maken van een scrapbook van je eigen kind, partner of vakantie, dan kan ik daarbij assisteren bijvoorbeeld met een vintage look.
Voor informatie kun je mij een
e-mail info@graphicat.nl sturen

FILM
Bij een bedrijfspresentatie kun je het beste ook een film maken en overzetten naar YouTube. Dit kan ik in overleg met je realiseren.

Ctty  info@graphicat.nl


 

 

This website is copyrighted | http://www.graphicat.nl | 2010

google